Gedenksieraden

 

Het gebeurt steeds vaker dat mensen van een dierbare een kleine hoeveelheid as bij zich willen dragen. Bij juwelier Von Oy in Appingedam bent u dan aan het juiste adres voor uw gedenksieraad. Wij denken graag met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn.

 

...omdat een gedenksieraad ook mooi mag zijn....

 

SeeYou

Wij hebben o.a. assieraden van SeeYou. Deze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van asresten in het sieraad. SeeYou gedenksieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van uw dierbare en laten als geen ander zien waarom ze dicht bij het hart gedragen worden. Hierbij kunt u kiezen uit diverse modellen waarbij de as wel of juist niet zichtbaar is voor anderen. Seeyou gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Ook zijn de sieraden leverbaar in goud gezet met diamant of zirkonia. 

Hars afwerking

De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat.

 

Bekijk hier de brochure van See You gedenksieraden.

 

 

 

byMirjam 

Bent u op zoek naar een gedenksieraad van glas? Dan is Glas byMirjam misschien iets voor u.
De glazen sieraden worden allemaal in het atelier van byMirjam vervaardigd. byMirjam maakt het sieraad heel persoonlijk, een gedenksieraad waarin de as of een lokje haar van uw dierbare is verwerkt. 

 

 

Eigen ontwerp

Kunt u het gewenste sieraad niet vinden? Dan kunt u bij ons een ontwerp of idee voor het sieraad aanleveren. Wij kunnen een sieraad op maat maken voor u. Wilt u hier meer informatie over neem gerust contact met ons op.