Horloges uit assortiment

Horloges (met uitzondering van Zinzi)

vanaf 22 oktober 2022 uit ons assortiment

Tot 22 oktober 2022 kun je in onze winkel horloges en horlogebandjes kopen. Daarnaast kun je tot dan terecht voor allerlei bijbehorende diensten, zoals horlogebatterijen laten vervangen, horloges laten repareren en horlogebandjes inkorten. Vanaf 22 oktober kan dit niet meer. Ook onze wekkers gaan dan uit het assortiment. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor de andere producten en diensten die we aanbieden, zodat we daar meer aandacht aan kunnen besteden.

Voor Zinzi horloges maken we een uitzondering. Deze vind je ook daarna nog in ons assortiment. Daarnaast kun je na 22 oktober uiteraard nog steeds bij ons terecht voor garantie op door ons verkochte horloges.

Meer aandacht voor andere service

Wij vinden service en vakmanschap erg belangrijk. Door ons aanbod iets aan te passen hebben we meer tijd voor andere diensten en collecties waar we ons graag op focussen, zoals: oogmetingen, hoortesten en het uitgebreide aanbod trouwringen en (gedenk)sieraden. Zo kunnen we jou hier nog beter bij assisteren.

 

Spaarkaart horlogebatterij

Voor iedere keer dat je je horlogebatterij bij ons laat vervangen, krijg je een stempel op een stempelkaart. Bij vier stempels is je spaarkaart vol en is de vervangen van het volgende horloge gratis. We stoppen per 22 oktober ook met het vervangen van batterijen, maar je stempelkaart is nog geldig tot en met 31 december 2023. Vanaf 22 oktober is iedere stempel €2,50 waard die je in onze winkel kunt besteden. (max. 4 stempels per artikel)

Meer weten?

Heb je vragen over de wijzigingen in ons aanbod? Schroom dan niet om deze te stellen. We staan je graag te woord. Kom langs in onze winkel of stel je vragen telefonisch of per mail. Wij zijn er van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

 

Neem contact op!