Opticien Appingedam

Complete zorg voor ogen door dé opticien van Appingedam en omstreken

Word je wat ouder en heb je het gevoel dat de kwaliteit van je zicht achteruit gaat? Misschien ben je wel op zoek naar een zonnebril op sterkte of heb je contactlenzen nodig voor tijdens het sporten? Er zijn vele redenen om een bezoek te brengen aan een opticien. Welke reden je ook hebt, Von Oy kan je hierbij helpen. De optiekspecialist van Appingedam en omstreken neemt de complete zorg van je ogen voor zijn rekening. Of je nu een man, vrouw of kind bent, wij zijn er voor je.

 

Neem contact op!

 

Wie zijn wij?

Ga je voor vakmanschap en een optimale service, dan ben je bij opticien Von Oy in Appingedam op het juiste adres. Von Oy levert al meer dan 80 jaar goede service en kwaliteit op het gebied van optiek. Wij zijn dé winkel waar je terecht kunt voor een bril, contactlenzen, zonnebrillen en oogmetingen. Von Oy kenmerkt zich door de toegankelijkheid, warmte en huislijkheid dat het uitstraalt naar de klanten. Von Oy in Appingedam ademt optiek en dat merk je meteen zodra je bij ons een stap hebt binnengezet. Zo kun je bij ons terecht voor:

  • Brillen
  • Contactlenzen
  • Optometrie
  • Optiek voor heren, dames en kinderen

 

Een bril nodig?

Ogen zijn zeer kwetsbare organen. Organen waar wij zeer zuinig op moeten zijn. Een minieme afwijking kan al voor groot ongemak zorgen. Het is daarom goed om periodiek je ogen te laten controleren.

 

Oogmeting

Voor het uitvoeren van de oogmeting gebruikt Von Oy optiek de meest innovatieve technologie. Uiteraard wordt de oogmeting uitgevoerd door een gediplomeerd en vakbekwame opticien. Tijdens een oogmeting controleren we de balanswerking tussen beide ogen. Op basis van de oogmeting geven wij advies voor het wel of niet aanschaffen van een bril of contactlenzen. Aan de hand van de meetresultaten kunnen wij tevens de op maat gemaakte brillenglazen en/of contactlenzen maken.

 

Leesbrillen

Het is heel natuurlijk dat tijdens het verouderingsproces de kwaliteit van de ogen afneemt. Wanneer je met plezier en het gebruikelijke gemak de krant of een menukaart wilt lezen, vind je de oplossing in een kwalitatief hoogwaardige leesbril of multifocale lenzen bij Von Oy, Appingedam. Een leesbril is de meest eenvoudige oplossing om je ouderdomsverziendheid (presbyopie) te corrigeren. Heb je nog een extra correctie voor in de verte zien nodig, dan ben je het beste af met een multifocale bril.

 

Met mijn nieuwe leesbril kan ik weer de kleine lettertjes lezen

 

 

Sterkte op laten meten

Wanneer je in aanmerking komt voor een leesbril, raden wij ten zeerste aan om de sterkte van je ogen op te laten meten. Naast het opmeten van de sterkte kunnen wij onderkennen of er een medische oorzaak ten grondslag ligt aan je verminderde zicht. Wanneer dit niet het geval is, kun je een leesbril uit gaan zoeken. Niet alleen voor leesbrillen is het verstandig om een oogmeting uit te laten voeren, ook voor zonnebrillen raden wij dit aan. Voor welk doeleinde ook, Von Oy optiek Appingedam is er voor je!

 

 

Sterkte op laten meten!

 

 

Zonnebrillen

Naast ‘gewone’ brillen en leesbrillen kun je bij ons ook terecht voor zonnebrillen. Al onze zonnebrillen beschikken over het hoogste CE keurmerk (CE3). Dit garandeert maximale UV-bescherming. Von Oy is de winkel in Appingedam waar je alles vindt voor het optimale kijkgemak tijdens de zomer: van de nieuwste, trendy, hoogkwaliteit zonnebrillen die perfect afgestemd kunnen worden op jouw leefstijl en uiterlijk.

 

Contactlenzen

Net als een bril, wordt een contactlens speciaal gevormd om licht te focussen op het netvlies van je oog. In tegenstelling tot een bril waar je overheen en onderdoor kunt kijken, bedekken contactlenzen je hoornvlies en corrigeren zij zo je gehele gezichtsveld. Als je bijziend, verziend of als je astigmatisme of presbyopie hebt, is het verstandig om een opticien als Von Oy, Appingedam, te vragen welke contactlenzen geschikt zijn voor je.

 

Aanmeten en adviseren contactlenzen door optometrist

Voor advies over en/of het aanmeten van contactlenzen ben je bij Von Oy, de opticien van Appingedam, op het juiste adres. Wij onderzoeken je ogen en enkele andere zaken om onder andere de kwaliteit en de hoeveelheid traanvocht, de conditie van de oogleden, eventuele beschadigingen en de vorm van je hoornvlies vast te stellen.

 

Gebruik van lenzen

Naast het onderzoeken van je ogen zal de optometrist in kaart brengen wanneer jij de lenzen het meest draagt. Wanneer dit duidelijk is, kan deze een gericht advies geven over het soort lenzen en de verzorging ervan. Het is zeer belangrijk om bij het dragen van contactlenzen de hygiënevoorschriften goed in acht te nemen. Hiermee voorkom je mogelijke ontstekingen en beschadigingen. Onze optometrist zorgt ervoor dat jij de perfecte lenzen krijgt voor jouw ogen.

 

Lekker sporten met mijn nieuwe contactlenzen!

 

 

Voor iedereen

Opticien Von Oy: voor ogen, voor oren, voor mooi én voor iedereen. Of het nu gaat om heren, dames of kinderen, Von Oy is er voor iedereen. Je loopt onze winkel in met de vraag of je een bril nodig hebt en je loopt naar buiten met een prachtige op maat gemaakte bril. Dat is alleszeggend voor de optiekspecialist van Appingedam en omstreken.

Kom in contact

Ben je op zoek naar een bril of wil je graag de ogen van je zoontje of dochtertje op laten meten? Breng gerust een bezoek aan onze winkel in de Wijkstraat van Appingedam. Wij zullen je openlijk ontvangen en helpen met al je vraagstukken. Heb je alleen een vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Neem contact op!

 

 

Opticien Appingedam – Von Oy – Optometrist – Complete zorg voor ogen