Kinderbrillen

Heeft uw kind een bril nodig? Dan bent u bij Von Oy in Appingedam aan het juiste adres. Optiek Von Oy heeft een grote keuze aan kinderbrillen, brillen voor kleine en grote kinderen. Brillen in verschillende prijsklassen en diverse collecties. Daarbij kiezen wij voor kwaliteit omdat kinderbrillen tegen een stootje moeten kunnen, maar een bril moet ook leuk zijn. 

 

Een bril die uw zoon of dochter met trots op zijn neus zet!

 

Het team van Von Oy kan uw kind en u adviseren bij het uitzoeken van een goed passend montuur, een bril die u kind mooi vindt! 

Onze kinderbrillen, inclusief ontspiegelde glazen* leveren wij voor een vaste prijs vanaf €99,-, €139,- of €189,-

*in de sterkte tot +/- 4.00 met cilinder 2.00.

 

kinderbrillen von oy appingedam

Inslijpen

Het inslijpen van de brillenglazen is heel belangrijk bij optiek Von Oy, daarom wordt elke bril bij ons in de werkplaats ingeslepen. Maar het inslijpen van de brillenglazen is ook leuk om te zien voor uw kind(eren). Als ze het leuk vinden dan maken we een speciale afspraak voor het inslijpen en mag uw kind zelf meehelpen zijn eigen bril te maken.

 

De verschillen merken die wij in de winkel hebben zijn:

Met al deze merken bij elkaar hebben we daarom een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes, van heel jong, kleurijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen.

 

 

Glazen

De glazen voor kinderen zijn altijd van kunststof. Dit is extra veilig en licht in gewicht. Om krassen te minimaliseren is het glas voorzien van een extra harde beschermlaag. Daarbij zijn de glazen ontspiegeld waardoor de ogen beter te zien zijn en uw kind nog prettiger kan kijken.

 

 

Sportbril en zwembrillen voor kinderen

Wanneer uw kind een sport uitoefent kunnen wij een speciale sportbril of zwembril op sterkte leveren. Uw kind kan dan goed zien tijdens zwemlessen of een andere sport.